Kay's FotoPages

By: Khairul Anuar Abdul Hamid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  >  >>]    [Archive]
Saturday, 15-Mar-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
My very2 first Shoot Pengantin Outdoor with CLS

Ni la first time aku shoot pengantin outdoor. Kira kursus Outdoor CLS percuma seperti kata waqas. Masa tu aku blank langsung tentang teknik2 nak tangkap outdoor guna cls ni. Tapi bila dah sampai rumah, ulangkaji dlm kamera check balik gambaq2 yang aku tangkap tadi baru aku paham sikit. Tu pon tak tau betoi ke tak pasal tak dan nak bincang n menuntut ngan sifu/otai (fauzibaie) lagi. InsyaALLAH nanti bila sok lusa aku tanya dia.
So ni la yang aku dapat (bagi aku terbaik la yang boleh aku dapat pon.. hehe.. )





TQ very2 much to Abg Fauzi, An n Rizal coz sudi bagi kami peluang utk mencuba n belajaq Outdoor CLS ni. Seghonok rasa nak buat lagi.. Bila lagi ya Abg Fauzi..?

Buah kepala di luaq pagaq,
Ambik galah tolong jolokkan..
Baru pegang kamera ni tgh dok blajaq,
Camana nak tangkap tolong la tunjokkan.. hahaha..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Khairul (019-4247808)
Aloq Setaq, Kedah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Thursday, 13-Mar-2008 14:40 Email | Share | | Bookmark
Aku try B/W - TT ngan tosha, ila n waqas..

Dok try n error edit B/W dlm photoshop tu yg lambat aku leh upload gambaq masa TT ngan tosha, ila n waqas..

Sembang pasal photojournalism, mood dlm gambaq, B/W n mcm2 lagi. BEST sgt sampai lupa jam dah melepasi 12 tgh malam.. kuang3..

So ni la hasil yg ntah bleh pakai ka dak ni aku pon x tau.. Tolong2 la komen n bagi tunjuk ajak no.. hehe..





Buah kepala di luaq pagaq,
Ambik galah tolong jolokkan..
Baru pegang kamera ni tgh dok blajaq,
Camana nak tangkap tolong la tunjokkan.. hahaha..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Khairul (019-4247808)
Aloq Setaq, Kedah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Thursday, 13-Mar-2008 01:08 Email | Share | | Bookmark
My 2nd Wedding shoot with ASMADY

 
 
 
View all 8 photos...
FAIZ & ROZIE ( 9 MAC 2008 )

Thanks bro Asmady coz sudi bagi chance sy ikut skali pi shoot pengantin.
Tiga hari berturut2 shoot pengantin tak terasa penat, syok menembak punya pasal.. hehe..

Ini pon main tembak ja, tak reti sangat pasal composition masa tu.. huhu.. n kelamkabut menembak.. kuang.. kuang..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Khairul Anuar (019-4247808)
Aloq Setaq, Kedah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Monday, 10-Mar-2008 03:52 Email | Share | | Bookmark
My very2 first PRU & Wedding shoot... n My Birthday (2DAY) ;-)

Hari sabtu (8/3/2008), hari ni cuti tapi aku bangun awal sebab nak pi mengundi (klu x aku lajak sampai tengahari.. hehe.. Pagi ni aku excited sgt sebab lepas mengundi aku akan ikut abg fauzie (aka fauzibaie) utk shoot my very2 first wedding kat SP. Shok sgt2 bila bleh ikut sifu blajaq shoot wedding..


Aku bertolak awal dari Aloq Merah ke kg aku kat pendang sebab nak mengundi awal. Klu lewat takut org ramai nnti t'lambat lak nak jumpa abg fauzi. Tingin nak shoot masa mengundi tp aku x seberani abg fauzi sampai tembak dlm tempat memangkah.. hehe..
So lepas mengundi, balik amik kamera n pi shoot dua tiga keping utk masuk dlm fp ni..




Habis shoot, aku tgk jam dah pkl 9. aku janji dgn abg fauzi (aka fauzibaie) pkl 10 kat simpang kuala..

Cinta MAWAR & ROSLI (8/3/2008)


TQ abg fauzie (aka fauzibaie) coz sudi bagi chance tag along. Lain kali nak lagi.. hehe..
Ini ler first time aku shoot pengantin.. amacam? buleh ka..?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
KHAIRUL ANUAR (019-4247808)
Aloq Setaq, Kedah.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Thursday, 6-Mar-2008 02:14 Email | Share | | Bookmark
JUMPA SIFU/OTAI

Akhirnya, dapat jgk aku jumpa otai2 yg selama ini aku kagumi.. hehe..
Excited tak tau nak cakap..

OK ka gambaq sunset tu..?







~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Khairul (019-4247808)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net