Kay's FotoPages


My name: Khairul Anuar Abdul Hamid
My Fotopage: http://kays75.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D40x
Nikon
Friends:
mohamud fouzi ahmad
Latest entry:SINGGAH SEBENTAR......
Hang apa habaq? Aku teringin nak jumpak hang, sungguh..... View this Fotopage entry
telepon aku.....
nusanCapture A Waqas AZ
Latest entry:Khairi & Iman
Tahniah kepada pengantin. Semoga berbahagia dan bertemu semula di syurga. View this Fotopage entry
tosha photography
View this Fotopage latest entry
ahmad fauzi
Latest entry:JITRA - MELAKA - JAYBEE - n balek JITRA...
SALAM SEMUA... AMBOIII DAH LAMA XUPDATE KAT SINI.... Bersama abah along pekena mee kari di Bidor... View this Fotopage entry
selepas...
Maylique Maylique
Latest entry:Im bacccccccccccccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk......
Alhamdullilah...akhirnya aku berkesempatan nak hapdet lagi...sibuk gila...dah 4 bulan aku keja kat sini tapi tak penah berpeluang....so ada jugak kesempatan...hobi fotografi tetap aku teruskan cuma masa saja tak dan....kalau aku ada masa aku dah femes dah mcm jasmeen dan kapkek dia...hehhehehehe namun sepeninggalan aku, aku tetap pegi jugak umah kawan2 jenguk2 fp depa biarpun tak seaktif dolu.....aku cuba sedaya upaya noo... apapun enjoy la gmbr ni....ni gmbr rakan2 sekerja aku yang serono... View this Fotopage entry
sungguh ayu seperti aku
trisno fotogeraffi
View this Fotopage latest entry
arelan personal blog
Latest entry:Last Entry @ Fotopages
Salam.... Utk makluman para pelanggan/client2... Sebarang update dan karya2 saya tidak akan disiarkan lagi didalam fotopages ini,bagi yang ingin berurusan atau ingin membuat sebarang pertanyaan/tempahan/sebutharga,anda boleh terus emailkan ke arelan@ymail.com ,atau lebih memudahkan lagi sekiranya temujanji dibuat dan boleh melihat sendiri contoh-contoh album yang anda inginkan. . . Kini anda boleh terus ke http://arelanphotography.blogspot.com atau . . anda boleh terus ke website rasmi kami di w... View this Fotopage entry
scharewl concept
Latest entry:Rumah Baru
Kepada yang bertanya bilakah update-update terbaru aku, boleh http://www.scharewlconcept.com(kesini). Lebih berwarna-warni :P. View this Fotopage entry
Harilfani Ismail
Latest entry:Ntah yang apa-apa
saja dok main ngan pattern dan line.. best jugak.. View this Fotopage entry
suhizan sue
Latest entry:kad kahwin online terkini
GALERI KAD KAHWIN ONLINE Kami di http://www.kadkahwin-biz.com akan cuba memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk anda demi merealisasikan impian anda bagi mendapatkan kad kahwin yang eksklusif dan elegan pada hari bersejarah anda. Bagi anda yang berada di seri kembangan lokasi kami berdekatan dengan anda. manakala anda yang berada di luar kawasan selangor jangan bimbang Kunjungilah ke galeri online di www.kadkahwin-biz.com untuk melihat sendiri rekaan-rekaan terkini dengan harga serendah RM 0.15 sen. ... View this Fotopage entry
Galeri Kad Poket
BroZ Graphic Design
Latest entry:Kami gegarkan MALAYSIA
Salam semua...skrg aku dh kurang aktif didalam aliran fotopages dh... skrg move kpd facebook... so add la aku klu free2 2..nk btnya, blajar mengenai editng...boleh lah add aku... mie broz | zalhilmy ismail man broz | zalhilman ismail n utk melihat gmbr2 grup kitorng leh lah tgk kat site nie http://gerila.deviantart.com ~ gmbr2 tkini n editing y smakin meningkat ada dsna... orng kata kitorng rabak,longkang n merapu so kitorng dh prove we PHOTO RADICAL MALAYSIA akan gegarkan KLUE URBANS... View this Fotopage entry
Fnd Petrucci TLC
Latest entry:Langkawi.. (lamanya.....thehehehe)
atas desakkan rakan2 aku pun update laa fotopages aku nih.... sori naaa jgn marah... anyway layan......... View this Fotopage entry
Hunny MJ
Latest entry::: Pindah Rumah Baru ::
Hello... Setelah 2 tahun 2 bulan dgn FOTOPAGE... kite rasa nk tukar ke Blogger pulak... rasa mcm boring pulak kt sini la... huhuhuhu... LOL so lps nih... FP nih mayb akan terabai... kite akan start guna blog pulak... then mayb kalau nk update gamba kite akan upload kt FLICKR kite... huhuh... okie dokie... Selamat Tinggal wahai FOTOPAGE ku sayang... terima kaseh atas khidmat anda selama 2 thn nih... Jasamu Dikenang... semoga lebih berjaya lepas nih... hehe... I LOVE YOU FOTOPAGE !! ... View this Fotopage entry
Mazri Rock
Latest entry:Dania Zahra (High Exposure)
View this Fotopage entry
shairil nizam
Latest entry:Gambar Kahwin Aku
View this Fotopage entry
dleayla photography
Dleayla has moved to http://dleaylla.fotopages.com View this Fotopage entry
mohdnazrisuboh photographer perlismalaysia
sila layari : www.mohdnazrisuboh.com View this Fotopage entry
udeyismail Wedding Photojournalist
Latest entry:Ini Adalah Entry yang Terakhir
photograph by : Saiful nang Untuk Semua ini adalah entry yang terakhir kat fotopages nie.. sampai sini sahaja aku tulis blog nie.. terasa berat jugak nak tinggalkan blog nie.. bler nak tinggal jek teringat waktu-waktu yang lepas daripada korang x kenal.. korang kenal.. dari pada bukan kawan,jadi kawankan. Bagi sesapa yang lama tak masuk ke sini.. jangan terkejut dan bertanya apsal x update-update gambar.. Kalau x de gambar baru tu jangan lupa masuk kat sini http://blog.udeyismail.com . Sebelum nie me... View this Fotopage entry
The Wedding Photographer
Latest entry:Pentingnya PR
Sebuah komposisi gambar, venue dan angles boleh di tiru bulat-bulat. Yang membezakan foto tersebut ialah 'moments'. Bukan sebab photographer atau equipment yang menjamin suatu foto dihasilkan dengan baik. Itu mungkin betul tetapi apa yang paling utama dalam photography is PR. PR seorang photographer yang baik pasti akan mampu membangkitkan suasana yang condusive dan ceria untuk satu-satu photoshoot. Ada orang compare foto antara photographers sebagai early steps samaada untuk hire mereka atau tidak... View this Fotopage entry
Ismail Mawi
Nazrul & Hazleena Kg. Jelempok, 02600 Arau, Perlis. ismailmawi hp:0195122373 http://damiafoto.fotopages.com editing-MNSimpresif View this Fotopage entry
somchit pratchai
Latest entry:Laut China Selatan
View this Fotopage entry
blacks photography
Latest entry:Pondok Buruk Punk5Hitam
Ahamdulillah...setelah sekian lama saya menyepi...kini saya kembali semula... Buat semua pelanggan2,teman2 dan pengunjung fotopages ni,pondok buruk baru Punk5Hitam kini telah dibuka http://deblacksdesign.com/blog/ Dengan ini resmilah penutupan fotopages ini anda semua bolehlah berkunjung ke pondok buruk saya yg baru utk melihat hasil2 kerja dan karya2 saya...Terima kasih buat semua yg membantu saya utk kembali bernyawa setelah mati buat seketika... Punk5Hitam View this Fotopage entry
Khairul & Ros Resepsi AUG 2007
Abah Along
Latest entry:Makan2 Sambil Melihat Matahari Terbenam........
Sesekali abah ajak kekawan bertenang-tenang fikiran.....duduk tepi pantai sambil melihat matahari terbenam...sambil makan2.... jom kita tengok... cantiknya langit tu ciptaan ALLAH...... Ada yg ambil kesempatan berdua2an sambil berpuitis memadu janji untuk masa depan......( hanya untuk org bukan islam shj)....kalau islam tak leh duduk berdua2an...hahahah apa lagi order le makanan.......Tom Yam panas...ke..... banyak gerai2 menyediakan makanana yg enak2.... aduh sedapnya makan..... View this Fotopage entry
gila nyanyi
yaya krenzz
Latest entry:::. baked chicken with vegetables .::
Well.. i am on my diet. Since today i was on leave i decided to cook. This diet based on blood group. For an O type like me..we are encouraged to have more proteins and vegetables and cut carbohidrat. *So check out the recipe yg i reka sendiri je neh* Ingredients A – to be marinate ( 4 hours) Chicken – whole leg Chillies powder, corianders, cumin and mix herbs Salt n black pepper Extra Virgin olive oils B – vegetables Celery, broccolis ( white & green), carrot, green capsicum, pot... View this Fotopage entry
khairuddin razak
Latest entry:Join Multiply
Your Friend khairuddin wants you to be his contact on Multiply. Check it out: http://multiply.com/si/jDUDRNdxAUT,ngRSH5rLyQ If you never want to be contacted by Multiply again, go to http://multiply.com/bl/jDUDRNdxAUT,ngRSH5rLyQ Report abuse: http://multiply.com/info/inquiry Privacy policy: http://multiply.com/info/privacy We haven't added your email address to any lists, nor will we share it with anyone at any time. Multiply Inc, 6001 Park of Commerce, Boca Raton, FL 33487, USA Copyright 2004-2009 Multiply... View this Fotopage entry
ibc
Ushar Foto
Latest entry:Saja Update....hehehehe...Rindu kat FOTOPAGES
visit my blog from time to time for latest update - www.myfotologi.com View this Fotopage entry
Original shot
asmady ahmad
Latest entry:Al-Fatihah ...
minggu lepas pada 6hb nov, Pak Mat Kepiah Tinggi (PMKT) telah pulang ke Rahmatullah. sy menerima berita pada mlm tersebut dari menantu arwah. sy mula mengenali arwah pada bulan jun thn lepas semasa mengambil gambar kenduri anak beliau. selalunya pengantin2 yg sy shoot yg akan terus menjadi kawan tp itu lah kali pertama bapa pengantin yg kekal berkawan dgn sy. mmg byk yg sy pelajari dari arwah. bukan sj ttg kamera tp juga ttg kehidupan. semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh beliau. antara gambar te... View this Fotopage entry
Nurneekman Sulaiman
Latest entry:Congratulation to Bro Asmady....
Tahniah kerana hajat nak bukak studio telahpun berjaya..... LOL Semoga semakin maju dan terus maju..... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
Isteri ku yang tersayang....
apex kayu
Latest entry:eja n shah
shoot utk Arie Gaban.. View this Fotopage entry
explore
izan khalit
Latest entry:FIZAH & SHAIFUL (TELUK INTAN)
View this Fotopage entry
Hisham Ismail
Latest entry:MY NEW HOME
Bukannya menghilang tetapi ke rumah baru...baru ada papan selapis dua... sila2lah. http://scorpionclick.com/ salam View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016